Om oss

Vilka är Impeller.se?

Varför är ni så mycket bättre än konkurrenterna?? Blev av någon anledning en tätt ställd fråga till oss när vi stod på Allt för Sjön 2023. Det var en fråga som vi först blev ställda av att höra för vi anser oss inte på något vis vara bättre eller ha bättre komponenter än våra kollegor i branschen i Sverige. Dock så är vi ju väldigt nischade och vi kanske verkligen utstrålar vad vi pysslar med vilket är ofrånkomligt, Impeller.se. Vi har aldrig sagt att någon av konkurrenterna har dåliga komponenter eller är sämre på något vis men vi kan alla dagar i veckan stå för våra egna produkter och vår kompetens i bolaget.

Vi är tre stycken Sjöingenjörer som har väldigt många års erfarenhet av fartygsmaskiner och marina applikationer och Vi kan skillnaden på bra och dåliga komponenter. Vi vet vad och hur underhåll eller bristande underhåll ger för svar på vilken kvalité en produkt innehåller. Vi kommer från en bransch där underhåll är A&O och detta har vi trattat ner om vi kallar det så, till att använda en viss spetskompetens från våra yrkesliv till att hjälpa kunder med kylvatten/impellerpumpar. Vi tycker det är en rolig komponent att arbeta med och den är verkligen livsviktig på flera sätt både för motorns liv och för besättningens liv, för vad händer om Impellern går sönder i en storm eller dåligt väder på en tokig plats efter kusten? Sjöräddningen är en otroligt fin organisation, men ibland kan din egen kompetens och kunnande kring din sjövattenpump vara din egen räddning med rätt förebyggande underhåll.

Vi har en ambition att alltid försöka hjälpa alla kunder som kan vara i behov av hjälp kring sina Impellerpumpar och motorer. Dock så kanske vi aldrig kommer att kunna hjälpa absolut alla för det kommer alltid att finnas väldigt udda gamla komponenter på marknader som helt enkelt utgått men då försöker vi kanske hjälpa till med utbytespumpar eller liknande för att lösa problemet. Sedan finns det sk Troll på nätet som alltid bara skall vara negativ och sprida negativitet omkring sig men det finns inom alla områden om man finns på internet. Dock försöker vi alltid att hjälpa och dela med oss av kunskap till dom kunder som vill ha detta och vi försöker att ha snabba leveranser från oss till kunden och skulle det mot förmodan bli fel så löser vi det också oavsett om kunden beställt fel eller vi skulle packat och levererat fel, vi är också bara människor.

Vårt signum är att kunderna skall bli nöjda och det är ju med handen på hjärtat så att en Impeller är en fruktansvärt tråkig produkt och nog är det roligare med en ny plotter eller snygga tampar men vi håller oss till säkerheten och enkelheten. Enkelheten skall grunda sig i att man skall enkelt kunna beställa sin Impeller i vår webshop och få den till ett paketombud i sin närhet inom en väldigt snar framtid och det skall vara rätt och passa.

Vi har även verktyg för att kunna demontera och byta impeller och här har vi pratat med många kunder och vi är idel öra för att ta in nya komponenter/verktyg och lösningar men här kan kundernas problem bli våra lösningar för vad vi skall ha på lager. Vi vill ha en dialog med kunderna och mailar en kund oss så kontaktar vi kunden så snart vi kan och anledningen till att vi inte har telefonnummer offentligt är då 2000talets odågor telefonförsäljare o dylikt som bara stjäl vår tid vi istället kan lägga på produkt och webutveckling.

Vi arbetar löpande med att bygga sökmodeller för att ni som kund enkelt skall kunna finna er Impeller eller slitdel i vår webshop, men här upplever vi ändå att många har svårt att finna det dom söker men som skrivet ovan så kontakta oss så hjälper vi er.

 

//Impeller.se Crew